به طور طبیعی همه ی خانم ها نسبت به اندام زنانه خود حساس هستند و بالطبع در زیبایی و جذابیت شان نیز تاثیر به سزایی بر جای می گذارد حال اگر سینه های شان دچار افتادگی یا شل شدگی شود نمایی نا متاسب از اندام شان ظاهر می شود که حس ناخوشایندی به ان ها منتقل می کند. به همین دلیل از انواع جراحی های زیبایی سینه و یکی از پر طرفدارترین آن ها یعنی عمل کارگذاری پروتز سینه کمک می گیرند تا به مطلوب خود دست یابند. در این مقاله هم سعی شده است به چرایی و چگونگی انجام این جراحی و همینطور مراقبت های قبل وب عد از آن اشاره کنیم تا با مطالعه آن آگاهی نسبت به این جراحی بزرگ کردن و خوش فرم کردن سینه پیدا کنید. با ما همراه باشید:
پروتز سینه چیست؟
پروتز سینه، از جمله روش های جراحی پرطرفداری است که با تغییر فرم سینه ها و افزایش پر بودن سینه ها، به بهبود زیبایی بدن کمک می کند. این روش جراحی مناسب تمامی خانم هایی است که در پی کاهش وزن های شدید و یا بارداری، احساس می کنند از حجم سینه های شان کاسته شده و یا خانم هایی که به دلیل کوچک بودن سینه های خود، اعتماد به نفس پایینی دارند.
در جراحی پروتز سینه، پروتز که همان ایمپلنت نام دارد، با توجه به آناتومی بدن بیمار، در موقعیت مناسب قرار خواهد گرفت.
این روش جراحی می تواند همزمان با لیفت سینه در خانم هایی که سینه های افتاده ای دارند نیز انجام شود. عواملی مانند بالا رفتن سن و یا بارداری در افتادگی سینه ها موثر هستند. حتما در خصوص انجام همزمان این دو روش جراحی با پزشک مشورت داشته باشید. در چنین مواردی، ابتدا بافت سینه برداشته می شود، پوست به سمت بالا کشیده می شود و پروتز در جای مناسب قرار خواهد گرفت.
پروتز سینه چه انواعی دارد؟!
به طور کلی پروتز ها دارای دو نوع نمکی و سیلیکونی هستند که هرکدام دارای مزایا و مضرات خاص خود می باشند. حتماً در مورد انواع مختلف پروتز پستان (سیلیکون و نمکی) و انتظارات خود، با جراح متخصص صحبت کنید. مناسب ترین پروتز برای شما، به شرایط فردی و ترجیح شخصی شما بستگی دارد.
هر دو نوع پروتز سیلیکون و نمکی توسط یک پوسته محکم و الاستیک به منظور حفظ مواد پروتز، احاطه شده اند.
پروتز سیلیکونی
این نوع از پروتزها با ماده ی سیلیکونی پر شده اند که ممکن است در استحکام و قوام متفاوت باشند. پروتزهای سیلیکون ناهمواری های کمتری نسبت به سایر انواع پروتزها دارند و نیز دارای حالت طبیعی تر نسبت به پروتزهای نمکی هستند.
همچنین نوعی از پروتزهای سیلیکونی وجود دارند که دارای چندین لایه پوسته سیلیکونی ضخیم می باشد که باعث استحکام و نیز دوام پروتز خواهد شد، به این معنی که اگر پارگی در آن ها رخ دهد، سیلیکون در داخل آن باقی مانده و شکل خود را حفظ می کند.
پروتز نمکی
پروتزهای نمکی دارای پوسته سیلیکونی ضخیم و پر از محلول آب نمکی استریل هستند. از آنجا که محلول نمکی شبیه به مایعات بدن شما است، در صورت پارگی، با خیال راحت توسط بدن جذب می شود. البته باید بیان کرد که این نوع از پروتزها نسبت به پروتزهای سیلیکونی، بیشتر در معرض ناهمواری هستند و نیز ممکن است به مرور زمان دفع شوند.
پروتزهای پستان تا چه مدت ماندگار هستند؟
خانم هایی که پروتز سینه دارند به ندرت در تمام زندگی خود همان پروتز را نگه می دارند. اکثر پروتزهای سینه حدود ۱۵ سال ماندگاری دارند و پس از این مدت ممکن است نیاز به تعویض داشته باشند. با این وجود، پروتز پستان بدون هیچ مشکلی ممکن است برای مدت طولانی تر دوام داشته باشد و این امر به کیفیت و جنس پروتز و نیز مهارت بهترین جراح پروتز سینه بستگی خواهد داشت.
چه افرادی می توانند از مزایای جراحی پروتز سینه بهره مند شوند؟
پروتز سینه، جراحی نسبتا تهاجمی است، به همین خاطر مهم است بیمار از لحاظ بدنی کاملا سالم و مبتلا به شرایط پزشکی خاصی نباشد.
پوست سینه نیز باید استحکام و الاستیسیته خوبی داشته باشد.
افرادی که خواهان انجام این روش هستند، باید انتظارات منطقی و واقع بینانه ای از نتیجه جراحی داشته باشند.
مشاوره قبل از جراحی ایمپلنت سینه
انتخاب بهترین جراح پلاستیک با تجربه و شرکت در جلسات مشاوره، یکی از مراحل اصلی در رسیدن به نتایج ایده آل می باشد. در طول جلسات، بیمار می تواند تمامی سوالات خود را با پزشک در میان بگذارد و با روند جراحی آشنا شود. پزشک نیز با اهداف و خواسته های بیمار خود آشنا خواهد شد.
بنا به دلایل ایمنی بیمار، سابقه پزشکی و مصرف هر گونه دارو و یا سابقه حساسیت به مواد بیهوشی باید بررسی گردد. به همین خاطر، بیمار باید لیستی از تمام داروهای مصرفی را در اختیار پزشک قرار دهد.
از بیمار خواسته می شود جهت پیشگیری از بروز عوارض پروتز سینه حین و بعد از جراحی، استعمال سیگار و دخانیات از چند هفته قبل از جراحی کنار گذاشته شود.
روند جراحی پروتز سینه
جراحی ایمپلنت سینه، جراحی سرپایی است که با بیهوشی عمومی انجام می شود و در حدود یک تا دو ساعت به طول می انجامد.
برش های این روش جراحی در یکی از سه ناحیه زیر زده می شوند:
– زیر بغل
– هاله قهوه ای رنگ اطراف نوک سینه
– چین های طبیعی زیر سینه
تمامی این برش ها به گونه ای زده می شوند که کمترین میزان اسکار برجای بماند.
بعد از انتخاب محل مناسب ایجاد برش، پروتز بالا و یا زیر عضلات قفسه سینه قرار خواهد گرفت. بدن، پروتز را نگه می دارد و مانع حرکت آن به سمت زیر پوست می شود.
در پایان و بعد از اطمینان یافتن از محل دقیق پروتز، برش ها بخیه زده می شوند.
در جراحی ایمپلنت سینه از دو نوع پروتز استفاده می شود:
– پروتزهای سالینی. این پروتزها مملوء از آب نمک استریل هستند و در صورتی که دچار نشت شوند، توسط بدن جذب خواهند شد. پروتزهای سالینی ایمنی بالایی دارند و با تغییر مایع درون آن ها می توان به اندازه های مختلفی دست یافت.
– پروتزهای سیلیکونی. این پروتزها، حاوی مواد ژله ای هستند و وزن و جابجایی آن ها همانند بافت سینه می باشد. امکان تغییر اندازه این پروتز در اتاق عمل وجود ندارد و اندازه مورد نظر از قبل تعیین خواهد شد.
هر یک از پروتزها مزایا و معایب خود را دارند و پزشک تصمیم می گیرد کدام نوع برای بیمار مناسب تر است.
مراقبت و دوره نقاهت بعد از جراحی ایمپلنت سینه
تمام نکات و دستورات لازم از سوی پزشک در اختیار بیمار قرار خواهد گرفت. لازم است تا بیمار مراقبت های بعد از جراحی پروتز سینه را به طور دقیق انجام دهد. کاملا طبیعی است بیمار بعد از جراحی احساس درد و ناراحتی در سینه های خود داشته باشد. این درد با مصرف داروهای مسکن تجویز شده از سوی پزشک تسکین می یابد. به تدریج از تورم سینه ها کاسته می شود و بعد از گذشت چند ماه، فرم نهایی سینه ها مشخص خواهد شد.
بهتر است جراحی زمانی انجام شود که بیمار بتواند یک هفته مرخصی بگیرد و در منزل استراحت کند، که البته این بازه زمانی به ماهیت کار فرد نیز بستگی دارد. بیمار می تواند در حد متعادل و سبک ورزش کند. اما انجام فعالیت هایی مانند دویدن، پریدن و یا بلند کردن اجسام سنگین به مدت حداقل چهار تا شش هفته ممنوع می باشد. توصیه های لازم در خصوص زمان مناسب انجام این قبیل فعالیت ها از سوی پزشک تعیین خواهد شد.
در خصوص اسکارهای این روش جراحی باید بگوییم، برش ها محل هایی زده می شوند که کمترین میزان اسکار مشخص باشد. اما به مرور اسکارها محو خواهند شد. به همین خاطر، پزشک در خصوص محل ایجاد برش، باید دقت به خرج دهد. برخی بیماران بعد از جراحی، احساس می کنند از میزان حساسیت نوک سینه های شان کاسته شده است. این مورد کاملا موقتی است و بعد از گذشت مدتی برطرف خواهد شد.
ایمپلنت سینه چه زمانی باید تعویض شود؟
از آنجا که پروتزها یک جسم خارجی هستند و در بدن کار گذاشته می شوند لازم است که هر چند وقت یک بار مورد بررسی قرار بگیرند. ولی این مسئله به معنای تعویض پروتز سینه به صورت مرتب نیست؛ پروتزها تنها زمانی که دچار آسیب و یا پارگی بشوند لازم است تعویض شوند. با گذشت زمان نیز احتمال پارگی پروتزها به مرور افزایش پیدا می کند و در نتیجه لازم است به صورت مرتب معاینه انجام شود و سلامت پروتز بررسی شود. البته همان طور که می دانید لازم است خانم ها به صورت مرتب جهت چکاپ و معاینه سینه های خود به پزشک مراجعه کنند و اگر پروتز سینه هم داشته باشند میزان سالم بودن پروتز هم بررسی می شود. شما می توانید فیلم واقعی عمل تعویض پروتز سینه توسط بهترین دکتر پروتز سینه را مشاهده نمایید.
همچنین اگر دوست دارید بدانید که میزان مقاومت ایمپلنت سینه چقدر است می توانید فیلم زیر را مشاهده نمایید.
جراحی همزمان لیفت و پروتز سینه
اگر فردی که برای پروتز سینه مراجعه می کند سینه های افتاده ای نیز داشته باشد می تواند به صورت همزمان عمل لیفت (بالا بردن سینه) و پروتز سینه (بزرگ کردن سینه) را انجام دهد. در ادامه می توانید توضیحات دکتر داریوش نادری را در رابطه با این دو عمل جراحی به صورت همزمان بشنوید.
سوالات متداول درباره پروتز سینه
جراحی پروتز سینه به تغییر اندازه و فرم سینه های کوچک کمک می کند و افرادی که خواهان کشیده شدن سینه ها به سمت بالا هستند، باید به دنبال جراحی لیفت سینه باشند. از جمله مزایای مهم این روش جراحی می توان به بالا رفتن سطح اعتماد به نفس اشاره کرد.
این روش جراحی برای هر فردی نتایج متفاوتی را به همراه دارد و بیماران باید از مقایسه خود با دیگران خودداری کنند.
شواهدی دال بر این موضوع وجود ندارد که بارداری و شیردهی می تواند بر نتیجه این جراحی تاثیر بگذارد. اما نکته این است که بارداری و یا شیردهی می تواند با تغییر ظاهر و فرم سینه ها همراه باشد.
توصیه می شود خانم ها بعد از جراحی حتما نسبت به تست ماموگرافی اقدام کنند.
سلام آقای دکتر من از شهرستان میخوام بیام پیشتون برای پروتز سینه ولی میخواستم قبل اومدن ازتون یه مشاوره بگیرم میشه راهنماییم کنید لطفا
سلام دوست عزیز
شما می توانید ابتدا مشاوره آنلاین داشته باشید و بعد برای معاینه حضوری تشریف بیارید.
دکتر نادری عزیز من شما بهترینی و من خیلی خوشحال که با شما آشنا شدم و اومدم پیش شما
خیلی خوشحالیم که شما رضایت کامل دارید دوست عزیز
برای شیردهی و بارداری که مشکلی با پروتز سینه به وجود نمیاد؟!
سلام دوست عزیز
خیر مشکلی به وجود نمیاید همچنین می توانید ویدیویی که در همین رابطه در مقاله وجود دارد را مشاهده کنید.
سلام خسته نباشید
ببخشید یه سوال داشتم وقتی پروتز گذاشته شود با لمس کردن سینه حالت سفتی دارد؟
سلام دوست عزیز
خیر هیچ حس نامطلوبی ندارد و کاملا مثل بافت یک سینه معمولی است
آقای دکتر نمونه کار پروتز سینه رو از کجا میتونم ببینم؟
سلام دوست عزیز
از صفحه اینستاگرام می تونید نمونه کارهای واقعی عمل پروتز سینه روببینید
منو دوستم پیش شما پروتز سینه عمل کردیم و خیلی هم راضی هستیم دست مریزاد
بسیار خوشحالیم که از نتیجه کار رضایت داشید
پروتز سینه رو ما انتخاب میکنیم که سلیکونی باشه یا سالین یا شما خوتون تصمیم می گیرید؟
انتخاب نوع پروتز با جراح است و با توجه به شرایط شما تصمیم گیری می کند.
آقای دکتر کارتون واقعا عالیه من خواستم تشکر کنم ازتون
ممنون از حسن نظز شما دوست عزیز
احتمال نشتی سلیکونی بیشتره یا سالین؟!
احتمال پارگی پروتز سالین بیشتر است و امروزه مصرف خیلی کمتری دارد
آقای دکتر اگر سن حدود ۵۵ سال باشه میشه بازم پروتز سینه و لیفت سینه رو با هم انجام داد؟
بله مشکلی وجود ندارد
سلام آقای دکتر چند وقت بعد از پروتز سینه میشه باردار شد؟
سلام دوست عزیز
بعد از سه تا چهار ماه
جناب دکتر میشه جای اسکار پروتز سینه ای که چند سال پیش انجام دادیم رو برطرف کرد؟!
سلام دوست عزیز
اسکار را باید از نزدیک معاینه و بررسی کرد و بعد درباره روش بهبود آن تصمیم گیری کرد.
یه سوال داشتم جراحی پروتز سینه سن خاصی داره؟