انتخاب برگه
مدت زمان مطالعه ۵ دقیقه
دکتر داریوش نادری / جراحی بینی / نکات مهم که درباره جراحی همزمان بینی و چانه نمی دانید

نکات مهم که درباره جراحی همزمان بینی و چانه نمی دانید

جراحی‌های زیبایی در ناحیه صورت در سال‌های اخیر شیوع بالایی داشته است، یکی از جراحی‌هایی که طرفداران بسیاری دارد جراحی بینی می‌باشد. برخی از افراد که دچار عدم تناسب در قسمت‌های مختلف صورت هستند ممکن است همراه با جراحی بینی تمایل به انجام جراحی‌های دیگری نیز داشته باشند، جراحی چانه یکی از جراحی‌های متداولی است که ممکن است همراه با جراحی بینی به صورت همزمان انجام شود. در ادامه به بررسی جراحی همزمان بینی و چانه می‌پردازیم و مزایا، مضرات، نحوه جراحی، مراقبت های بعد و … را مورد بررسی قرار می دهیم. با ما در ادامه همراه باشید…

انواع جراحی چانه که همزمان با جراحی بینی انجام می‌شود

روش‌های مختلفی جهت جراحی چانه به کار می‌رود که با توجه به سایر اجزاء صورت انتخاب می‌شود.

  • ایمپلنت چانه
  • لیپوساکشن چربی‌های زیر چانه
  • جراحی فک

مزایای جراحی همزمان بینی و چانه

جراحی بینی و چانه به طور همزمان مزایای زیادی دارد که با مراجعه به بهترین جراح پلاستیک می توانید از آن ها بهره مند شوید. این مزایا عبارتند از:

  • در صورت جلو بودن یا عقب بودن چانه در حالت طبیعی، پزشک می‌تواند در کنار جراحی بینی، چانه‌ را متناسب با ظاهر جدید بینی شما و سایر اجزاء صورت تحت جراحی قرار دهد. جراحی بینی به دلیل اینکه بینی در قسمت مرکز صورت قرار گرفته است می‌تواند تاثیرات زیادی بر کل چهره بگذارد و در برخی موارد تناسب سایر اجزاء را از بین ببرد، با جراحی چانه به صورت همزمان می‌توان تناسب کلی صورت را تا حدود بسیار زیادی به صورت طبیعی ایجاد نمود.
  • با انجام همزمان این دو جراحی تنها یک بار تحت بیهوشی قرار می‌گیرید و عوارض پس از بیهوشی را دو بار متحمل نمی‌شوید.
  • دوره‌ی نقاهت هر دو عمل در کنار هم در مقایسه با دوره‌ی نقاهتی که برای هر کدام از جراحی‌ها باید به صورت مستقل تحمل می‌کردید بسیار کمتر است، مدت زمانی که بینی باید آتل داشته باشد حدود ۵ تا ۷ روز می‌باشد، این مدت با زمانی که چانه باید تحت بانداژ و بخیه باشد برابر می‌باشد. بنابراین نیاز نیست دو بار برنامه‌های کاری و یا روزمره‌ی خود را به تعویق بیندازید.
  • هزینه‌ی انجام دو جراحی به صورت همزمان بسیار کمتر از انجام هر جراحی به صورت مستقل می‌باشد.
جراحی-همزمان-بینی-و-چانه
جراحی-بینی-و-چانه

مضرات جراحی بینی و چانه به طور همزمان

بسته به شرایط فرد و دلایل خاص، ممکن است پزشک تصمیم بگیرد که جراحی بینی و چانه را در دو نوبت انجام دهد. این دلایل عبارتند از: تشدید خونریزی، کم خونی، التهاب و مشکلات دیگری مانند عدم تحمل درد جراحی از سوی بیمار و …

چه افرادی می‌توانند جراحی بینی و چانه را به صورت همزمان انجام دهند؟

افرادی که چانه‌ آنها حالت فرو رفته دارد و یا به اصطلاح چانه‌ی ضعیفی دارند و در عین حال فردی که از ظاهر بینی خود رضایت ندارد و یا دچار مشکلات تنفسی به دلیل انحراف بینی و یا پولیپ بینی می‌باشد می‌تواند اقدام به جراحی همزمان چانه و بینی نماید. افرادی که دچار مشکلات شدید در فک بالا و پایین هستند (مانند مشکلات استخوانی) معمولاً احتیاج به جراحی‌های پیشرفته و پیچیده در ناحیه چانه دارند، جراحان پلاستیک توصیه می‌نمایند که این افراد بهتر است جراحی چانه را طی یک جراحی جداگانه انجام دهند. همچنین افرادی که دچار مشکلات گسترده‌ای در ناحیه دندان هستند ابتدا باید به روش‌های مختلف مانند ارتودنسی مشکلات دندانی را برطرف نمایند و سپس جهت جراحی چانه اقدام نمایند.

نحوه انجام جراحی چانه و بینی به صورت همزمان

نحوه انجام جراحی با توجه به نظر جراح می‌تواند مراحل مختلفی را شامل شود به عنوان مثال برخی از جراحان ابتدا لیپوساکشن زیر چانه را انجام می‌دهند، سپس ایمپلنت چانه (که معمولاً از جنس سیلیکون است و با ایجاد برش کوچیکی در داخل دهان یا زیر پوست چانه، اقدام با جایگذاری آن می‌شود) و در مرحله‌ی آخر جراحی بینی. همان طور که اشاره شد ممکن است جراحان مختلف روش‌های متفاوتی را جهت جراحی داشته باشند. این جراحی تحت بیهوشی عموم انجام می‌شود. زمان انجام جراحی معمولاً بین ۲ تا ۳ ساعت طول می‌کشد.

مراقبت‌های پس از جراحی چانه و بینی

  • ناحیه بینی و چانه‌ی خود را لمس نکنید و از ایجاد هرگونه فشار به این مناطق خودداری نمائید.
  • تورم در ناحیه زیر چشم و چانه کاملاً طبیعی می‌باشد و به مرور بهبود می‌یابد. (میزان تورم ممکن است تا ۶ ماه در منطقه‌ی چانه و همچنین بینی باقی بماند بنابراین جهت دیدن نتیجه‌ی کامل باید به قدر کافی صبور باشید)
  • تا ۴۸ ساعت اولیه باید از چانه بند کشی استفاده نمائید و همچنین به صورت منظم کمپرس آب سرد را در ناحیه زیر چانه و اطراف بینی قرار دهید.
  • کبودی در ناحیه چانه معمولاً به ندرت ایجاد می‌شود اما در اطراف بینی و زیر چشم‌ها به مدت چند هفته کبودی‌هایی خواهید داشت که به مرور از بین می‌روند.
  • انجام هرگونه ورزش شدید و یا فعالیت بدنی که منجر به خستگی و یا فشار به صورت شود در چند هفته‌ی اول پس از جراحی ممنوع می‌باشد.
  • پیشنهاد می‌شود ۱۰ تا ۱۴ روز استراحت داشته باشید و جهت بازگشت به محل کار و انجام فعالیت‌های روزمره تا زمان بهبودی کامل به خودتان زمان بدهید.
  • پس از یک هفته آتل بینی و بخیه‌ها خارج می‌شود، تا این زمان باید به صورت کامل استراحت نمائید.
  • تا زمان بهبودی از غذاهای نرم و مایع استفاده نمائید تا میزان فشار به بینی و چانه شما به حداق ممکن برسد.

کلام آخر

حدود ۳۰ درصد افرادی که احتیاج به جراحی بینی دارند باید جهت دستیابی به تناسب بیشتر در چهره جراحی چانه را نیز انجام دهند، اکثر جراحان پلاستیک توصیه می‌نمایند که در صوت نیاز به جراحی چانه این جراحی‌ها به صورت همزمان انجام شود. همان طور که در این مقاله اشاره شد مزایای انجام این جراحی‌ها به صورت همزمان بسیار زیاد می‌باشد و بیماران می‌توانند بدون کوچکترین نگرانی اقدام به جراحی همزمان جراحی بینی و چانه کنند.

منابع:

https://aedit.com/aedition/combining-rhinoplasty-and-chin-augmentation

https://www.radyrahban.com/procedures/nose/rhinoplasty-chin-implant.php

دکتر داریوش نادری

دکتر داریوش نادری

دکتر داریوش نادری متولد ۱۳۴۴ بعد از اتمام دوران تحصیل در مقاطع راهنمایی و دبیرستان (دبیرستان البرز) در سال ۱۳۶۲ وارد دانشکده پزشکی شیراز و در سال ۱۳۶۹ از این دانشگاه به عنوان پزشک عمومی فارغ التحصیل گردیده است . در سال ۱۳۷۱ رزیدنتی جراحی عمومی را در دانشگاه تهران شروع و در سال 1375 به عنوان جراح عمومی فارغ التحصیل شده است و در سال ۱۳۸۰ دوره فوق تخصصی جراحی پلاستیک و زیبایی را در بیمارستان امام خمینی تهران آغاز و در سال ۱۳۸۳ با کسب رتبه اول در امتحان فوق تخصصی جراحی پلاستیک و زیبایی فعالیت خود را آغاز نموده است.

برچسب ها:
مقالات مرتبط

جراحی قوز بینی

جراحی قوز بینی یکی از اقدامات مهم در جهت برطرف کردن ناهنجاری یا برجستگی استخوان بینی است. قوز بینی اغلب در بینی های استخوانی مشاهده می شود. با جراحی قوز بینی می توان ایرادات استخوان بینی را برطرف کرد و به ظاهر دلخواه مورد نظر دست یافت. جراحی قوز بینی چیست؟ جراحی قوز...

هزینه جراحی پلک در سال ۱۴۰۲ چقدر است؟

هزینه جراحی پلک یا همان بلفاروپلاستی به فاکتور های مختلفی بستگی دارد. تمامی کسانی قصد انجام این جراحی را دارند به مشاوره برای برآورد هزینه نیاز دارند. زیرا عوامل متعدد و شخصی در این برآورد هزینه موثر هستند که در ادامه این مطلب به آن اشاره خواهیم کرد. عوامل موثر بر...

هزینه عمل لیفت صورت در سال ۱۴۰۲ چقدر است؟

هزینه عمل لیفت صورت در سال ۱۴۰۲ چقدر است؟

هزینه جراحی لیفت صورت چقدر است؟ اگر شما  جزو کسانی هستید که پوست شل و افتاده‌ای دارید و به دنبال عمل لیفت صورت و هزینه‌های آن هستید، خواندن این مقاله را به شما پینهاد می‌کنیم. در این مقاله، عوامل مختلفی که بر روی قیمت لیفت صورت موثر هستند را بیان نمودیم. قطعاً...

پرسش و پاسخ تکمیلی

سوالات شما در اسرع وقت پاسخ داده شده و از طریق ایمیل اطلاع رسانی خواهد شد

۰ دیدگاه
یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *