جراحی پروتز سینه یک تصمیم بزرگ است. هنگامی که تصمیم به پروتز سینه گرفته می شود گزینه های زیادی برای فکر کردن و نگرانی وجود دارد. عواملی از قبیل عوارض پروتز سینه، بهترین دکتر برای جراحی پروز پستان، هزینه جراحی پروتز سینه، انواع پروتز و غیره. این ها مواردی هستند که ذهن متقاضیان این جراحی پرطرفدار را به خود مشغول می کنند. اما در این میان مسئله ای که شاید کمتر به آن توجه شده ولی از اهمیت بالایی برخوردار است، تعویض پروتز سینه می باشد که در این نوشته قصد داریم به توضیحاتی در مورد شرایطی که باعث می شود پروتز سینه تعویض گردد بپردازیم. همراه ما باشید؛
در ابتدا برای درک بهتر شما را به تماشای ویدئوی ذیل که شامل توضیحات دکتر داریوش نادری، فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی در مورد “شرایط تعویض پروتز سینه” می باشد، دعوت می نمائیم.
جراحی پروتز سینه
جراحی پروتز سینه، یک عمل جراحی زیبایی از طریق قرار دادن پروتزهای سیلیکون یا نمکی به منظور افزایش سایز پستان و تقویت شکل پستان است. خانم ها به دلایل مختلفی تصمیم می گیرند که این جراحی را انجام دهند و داشتن سینه بزرگتر فقط یکی از آنهاست. تقویت سینه یکی از روش های کارآمد برای اصلاح عدم تقارن قابل توجه پستان است و می توان از پروتز سینه برای اصلاح ناهنجاری های بافت سینه استفاده کرد. دیگر اهداف مشترک پروتز سینه ممکن است ترمیم کامل پستان از دست رفته پس از بارداری، شیردهی و جراحی به منظور درمان سرطان پستان و یا افزایش اعتماد به نفس باشد.
البته تزریق چربی به سینه راهی دیگر جهت افزایش حجم پستان می باشد که در نوشته های دیگر در مورد مزایا و معایب آن به طور کامل پرداخته شده است. تزریق چربی به سینه
انواع پروتز سینه
از نظر جنس پروتزها به دو دسته پروتز سیلیکونی و سالین (نمکی) تقسیم می شوند. در مورد انتخاب نوع پروتز باید در جلسات مشاوره قبل از جراحی با جراح خود صحبت کنید. اما در واقع نکته حائز اهمیت در انتخاب پروتز سینه این است که آن را مناسب شیوه زندگی خود برگزینید.
نمی توان به طور قطعی بیان کرد پروتز نمکی بهتر است یا سیلیکونی، اما تفاوت هایی در هزینه، احساس و الزامات برش وجود دارد که باید آن ها را در نظر بگیرید. جراح پلاستیک به شما در یافتن نوع مناسب پروتز کمک می کند.
در مورد اندازه پروتزها می توان گفت که بسیاری از بیماران برای هر پستان به کاشت در اندازه های مختلف نیاز دارند. این امر به دستیابی به بهترین تقارن ممکن کمک می کند. انتخاب اندازه پروتز بستگی به اندازه پستان موجود، اهداف شخصی شما و توصیه های جراح پلاستیک دارد.
البته توجه داشته باشید که در بین همه این گزینه ها انتخاب بهترین جراح پلاستیک که دارای تخصص و تجربه در استفاده از انواع پروتز سینه است، اهمیت بیشتری خواهد داشت.
شرایط تعویض پروتز سینه
طبق آخرین پروتکل های موجود در مورد پروتز پستان این امر مطرح است که بیمارانی که دارای پروتز سینه هستند، حداقل سالی یکبار به جراح متخصص که پروتز توسط وی انجام شده است، برای بررسی و معاینه مراجعه نمایند و در صورت لزوم به انجام سونوگرافی و در صورت مشکلات جدی تر MRI اقدام نمایند. به صورت کلی تا زمانی که سونوگرافی و MRI نرمالی داشته باشند و در معاینه مشکلی مشاهده نشود و همچنین خود بیمار نیز شکایتی از نظر سایز و یا عوارض پروتز سینه نداشته باشد، احتیاجی به تعویض پروتز سینه نخواهد بود.
در این صورت ممکن است یک نفر حتی به مدت ۲۰ سال با یک پروتز زندگی کند و احتیاجی به تعویض آن نداشته باشد. البته در این خصوص باید بیان کرد که شرایط فیزیکی بدن، نوع پروتز، برند استفاده شده و تخصص جراح اهمیت بسیاری خواهد داشت.
آیا پروتز باعث بروز سرطان می شود؟
شاید از افراد غیر متخصص شنیده باشید که پروتز سینه باعث بروز سرطان پستان و مانع از تشخیص توده سرطانی می شود. در خصوص این مورد باید بگوییم که هیچ ارتباطی بین وجود پروتز در پستان و بروز سرطان سینه، بیماری های خود ایمنی و سایر بیماری های سیستمیک یافت نشده است. همچنین در حال حاضر هیچ مدرک قطعی در مورد مانع بودن پروتز جهت تشخیص توده سرطانی و مشاهده آن در مراحل پیشرفته تر در خانم های دارای پروتز پستان وجود ندارد.
در پایان اینکه
اگر شما نیز قصد انجام جراحی پروتز سینه را دارید، مهم ترین تصمیمی که می گیرید این است که چه کسی این جراحی را برای شما انجام خواهد داد؟ هنگامی که به یک جراح پلاستیک مراجعه می کنید، از وی عکس نمونه های جراحی را درخواست کنید، و حتماً در طول مشاوره عکس های قبل و بعد از بیماران را بررسی کنید. این امر به شما کمک می کند احساس اطمینان خاطر بیشتری به جراح پلاستیک داشته باشید. زیرا همانطور که بیان شد انتخاب جراح متخصص نقش عظیمی در میزان موفقیت و دستیابی به نتیجه دلخواه شما در جراحی پروتز سینه خواهد داشت.
همچنین مراجعه به جراح خود را سالی یکبار به منظور معاینه پروتز پستان فراموش نکنید.
۰ Comments